Så er der WOW tilbud fra Callme, hvor du kan spare 1.104 kr. på Huawei P10 Lite. Det giver en mindstepris på 1.353 kr. Det er klart den billigste pris på Huawei P10 Lite, som jeg har kunnet finde. Dette tilbud gælder til og med 27. august, og du kan klikke her for at gøre brug af det.

Du kan også få Marshall Major II hovedtelefoner med for kun 456 kr. ekstra - klik her!

Billigste pris på Huawei P10 Lite


Hvilken mobiltelefon skal man vælge? Efterhånden gider man ikke en iPhone længere. Jeg har lige siddet og undersøgt, hvad der er af alternativer, og jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil have en billig mobiltelefon, som alligevel skal kunne det meste. Jeg skal bruge den til at surfe, spille på mobilcasinoer, tjekke mails, bruge forskellige apps og lidt af hvert. Det opfylder en Huawei P10 Lite efter min opfattelse til fulde. Jeg har læst anmeldelser og sammenlignet med konkurrerende produkter i forhold til pris og kvalitet. Jeg har også sammenlignet med andre Huawei P10 Lite telefoner, og det har ikke ændret min konklusion. Huawei P10 er bedst til prisen.

Det bliver sådan det kun bedre af, at jeg fandt den absolut billigste pris på Huawai P10 Lite efter at have kigget lidt rundet. Jeg faldt nemlig over Callme's WOW tilbud, hvor telefonen har en mindstepris på 1.353 kr. Det kan være svært at sammenligne, men jeg er ikke i tvivl om, at den billigste pris på Huawei P10 Lite findes her.

Mere om Huawei P10 Lite


Huawei P10 Lite er den prisvenlig pendant til Huaweis seneste topmodel, Huawei P10. Prisen til trods får du masser af mobiltelefon for dine penge. Du får også et flot og afrundet design med 2.5D dobbeltkurvet glas og metalramme, der ligger godt i din hånd. Huawei P10 Lite har desuden Dual Sim, så du kan bruge 2 simkort i samme mobil. P10 Lite findes i sort, blå, guld og hvid.

Telefonen har to gode kameraer: et 12 megapixel hovedkamera og et 8 megapixel frontkamera. Frontkameraet tager fantastiske portrætbilleder via ansigtsgenkendelse og naturlig bukeh-effekt, så billeder får et professionelt udtryk. Hovedkameraet på 12 MP opfanger 20% mere lys og giver klare billeder, også under svære lysforhold.

Denne mobils batteri er på ikke mindre end 3.000 mAh, hvilket giver dig masser af batteritid. Efter blot 10 minutters opladning, er der batteri til cirka to timers videoafspilning, og en fuld opladning tager bare 90 minutter. Processoren er en HiSilicon Kirin 658 processor med 3GB RAM, der fjerner unødig ventetid og reagerer øjeblikkeligt. Huawei P10 Lite har 32 GB intern hukommelse med mulighed for at udvide med op til 128GB via et micro SD-kort.

Skal du have den billigste pris på Huawei P10 Lite, som jeg har kunnet finde efter adskillige timers søgen på nettet? Så klik her og slå til.

Vil du se en lille video om Huawei P10 telefonen, så tag et kig med her:


God fornøjelse med din nye Huawei mobiltelefon