Banner
Kender du Fullrate? De lover dig, at de kan spare dig for meget. Få et pristjek og se, hvor meget du kan spare ved at skifte mobil, tv eller bredbånd til Fullrate. Det er helt uforpligtende, og du deltager samtidig i konkurrencen om den helt nye iPhone 6 til en værdi af 5.995 kr.

Vind en iPhone 6 ved et enkelt pristjek

Det er meget let at deltage i konkurrencen om den nye iPhone 6. Du skal blot udfylde et skema med tre spørgsmål, og så er du med i konkurrence.

Nemt og hurtigt

Med Fullrate mobil får du en nem og hurtig løsning. Det er nemt at bestille. Og med mindre du har en opsigelsesfrist ved at andet selskab kommer dit SIM-kort inden for 3 dage. Ved deltagelse giver du samtykke til at følgende virksomheder må kontakte dig med salg og rådgivning pr. e-mail, SMS og telefon: Fullrate ang. tv, mobil og bredbånd, TDC ang. tv, mobil og bredbånd, Yousee ang. tv, mobil og bredbånd, Telmore ang. mobil og bredbånd og Bet25.dk/Rød25.dk ang.online spil og betting. Du skal være +18 år og må ikke være ansat i TDC Group for deltagelse. Præmierne kan ikke byttes til kontanter. Vinderen får direkte besked den 20. juni 2015.