Bliv belønnet for at se og bedømme reklamer hos Eovendo!

Lige nu får du endda en GRATIS Caffè Latte Ice hos Baresso, når du opretter en konto, og du kan oprette en konto på 1 minut her:


Opret din Eovendo profil nu og tjen penge med det samme!

Hvad er Eovendo


Hos Eovendo belønner de dig for din mening om reklamefilm. Få din belønning udbetalt eller få gavekort til mad, spil, TV og meget mere. Eovendo er en portal, der belønner brugerne for at se og vurdere reklamefilm. Pengene du tjener, kan du vælge at få udbetalt via PayPal, donere til en velgørende organisation efter eget valg eller give videre til en idrætsforening i dit lokalområde, som de samarbejder med. Valgmulighederne er mange, og du bestemmer helt selv, om du vil hjælpe nødlidende børn eller bruge pengene på e-handel.Eovendo bygger på præmissen om, at brugerne gerne vil se reklamefilm, så længe de ikke bliver afbrudt, i noget de har endnu mere lyst til. Derfor kan du også se reklamefilm, lige når det passer dig. Du kan logge ind på din Eovendo-profil via din PC, din tablet eller din smartphone, og med få klik er du i gang med at se dagens reklamefilm. Når du har set en reklamefilm, har du mulighed for at vurdere den. Du kan give reklamefilmen stjerner fra 1 til 5, og tillige knytte et par ord til din vurdering. Din feedback sendes videre til annoncøren, der så har mulighed for at tage den til efterretning og efterfølgende lave bedre og mere relevante reklamer.

Som en bonus kan du deltage i de mange konkurrencer, når du ser reklamer. Eovendo har løbende uge- og månedskonkurrencer, og hver gang du ser en reklamefilm, optjener du et lod i konkurrencen. Du har mulighed for at vinde gavekort til tøj, iPhones eller rejser, der sendes direkte hjem til din postkasse. Kom i gang med at vurdere reklamer i dag. Opret dig, og du er i gang indenfor to minutter.

Betingelser for GRATIS Caffè Latte Ice hos Baresso


For at modtage dit gavekort skal du have en smartphone med internet. Gavekortet til Baresso skal indløses inden d. 1/10-14, i én af 29 udvalgte kaffebarer.