Meebox fylder ikke mindre end 6 år, og du kan naturligvis tage del i fejringen. I løbet af i dag vil Meebox dele ud af gode tilbud og spændende konkurrencer på deres Facebook side. Du kan oprette din konto her, og ellers kræver det blot, at du deltager i deres Facebook begivenhed. Deltag i Meebox' fødselsdagsfest med masser af gode tilbud, og det er med garanti ingen aprilsnar konkurrence.

Nogle af Meebox' tilbud, der næsten er for gode til ikke at være aprilsnar

Meebox begyndte føldselsdagsfesten med et brag. Hele dagen har du kunnet få deres webhoteller til en vanvittig lav pris!
Basic Webhotel: 1,-/måneden det første år --> https://meebox.net/da/bestil/?pid=98&aff=1096&coupon=MEEBOXBIRTHDAY
Premium Webhotel: 5,-/måneden det første år --> https://meebox.net/da/bestil/?pid=99&aff=1096&coupon=MEEBOXBIRTHDAY
Premium Pro Webhotel: 10,-/måneden det første år --> https://meebox.net/da/bestil/?pid=100&aff=1096&coupon=MEEBOXBIRTHDAY
(OBS. tilbuddet slutter i aften kl 23:59!)
Og fødselsdagsfesten fortsætter: Opgradér dit webhotel til vores Premium Pro Webhotel og spar 50 % på opgraderingen. Med deres Premium Pro Webhotel får du:
✔ 200 % CPU ydelse
✔ ∞ GB trafik
✔ ∞ plads til domæner
✔ Adgang til det helt nye rabatunivers
Brug rabatkoden "OPGRADER50" og opgradér i dag. Log ind i My Meebox, vælg dit webhotel og klik på "Opgradering/Nedgradering": https://my.meebox.net/clientarea.php?action=services
VIND ET WEBSHOP STARTKIT! 😍 🎉
Sammen med Billy Regnskabsprogram og PensoPay giver Meebox dig lige nu muligheden for at vinde et webshop startkit. Dermed kan du få den bedste start som webshop-ejer! Find mange flere gode tilbud på Meebox.