Det lader til, at Danmarks historiens længste hedebølge er drevet over for denne gang. Men det betyder jo ikke, at denne sommer er slut. Mon ikke også august 2018 kommer til at vise sig fra den bedste side. Andre end landmændene, der tørster efter regn. Så er det bare ro på: der kommer nemlig pengeregn i strid strømme på Maria Bingo. Her skal der foræres ikke mindre end 680.000 kr. til danske bingo spillere på nettet. Du skal selvfølgelig være tilmeldt for at få del i denne pengeregn. Tilmelding kan ske ganske gratis her. Hvad venter du så på? Tiilmeld dig og få del i de mange kontante pengepræmier, der er på spil.
Her kigger vi nærmere på, hvad kampagnen går ud på. Men indledningsvist slår vi gerne fast, at der virkelig skal uddeles 680.000 kr. i præmier til de danske online bingospillere. Søstersiden Unibet Bingo kører faktisk med en tilsvarende kampagne. Du kan derfor tilmelde dig 2 steder og være med. Du kan tilmelde dig gratis her også. Her kan du også spille gratis bingo som ny spiller i 14 dage efter tilmelding. Det samme gælder i øvrigt her:

Mere om uddelingen af 680.000 kr. i bingopræmier

Der er 2 ting, Maria Bingo ved, bingo spillere elsker: bingo spillet og overraskende præmier. I august får bingo spillere begge dele. Men præmierne er ikke bare en stor kylling eller en herlig flæskesteg, som du måske har set, at man vinder i en almindelig bingohal. Online handler det ud over at have det sjovt også om at vinde rigtige penge, og det er lige præcis, hvad du kan her. I løbet af augustmåned forærer Maria Bingo nemlig 140 pengepræmier væk hver dag. Det er et i et nyt bingorum hver dag, og hver dag er der over 20.000 kr., der skal uddeles. Du skal spille med inden den 31. august 2018, hvis du vil have del i de 680.000 kr. i pengepræmier. For at få mulighed for at blive vilkårligt udvalgt til pengepræmier skal du spille 3 bingospil i træk i det udvalgte rum. Du kan vinde op til 10.000 kr. hver dag, og du kan vinde flere gange, hvis du er med flere dage.

Sådan spiller du om de gratis bingopenge

Du skal mindst spille 3 bingospil i det bingorum, hvor præmierne bliver uddelt. Vindere bliver tilfældigt udvalgt mellem bingospillere i bingorummet.

Regler for bingopengespil

Bingokampagnen her kører frem til den 31. august 2018, og du kan være med alle dage og vinde op til 10.000 kr. i bingopenge og kontanter pr. dag. Bingopengene bliver foræret dagligt mellem kl. 5:00 og 19:00 i et nyt bingorum hver dag. Denne kampagne gælder kun for bingo, og bingo-minispil tæller således ikke med. For at kunne få penge foræret skal bingospillere købe bingokuponer til tre bingospil i streg i et udvalgt rum, inklusive det bingospil, hvor Maria Bingo giver pengene væk. Det udvalgte rum bliver annonceret hver dag, og du kan se det rum, der er valgt, i bingoklienten. Bingospillerne kan som nævnt ovenfor vinde flere bingopræmier og bingopenge. Pengepræmierne sættes ind på bingospilleres konti øjeblikkeligt.
Maria Bingo forbeholder sig ret til at ændre eller annullere en kampagne som denne når som helst. I øvrigt er de generelle regler og vilkår gældende for kampagnen. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem engelske regler og vilkår og versioner på andre sprog, vil de engelske tekster have forrang.